Kalvekarbonader med pasta
Fremgangsmåte
Ha salt, pepper og 1 egg i en bolle sammen med karbonadedeigen, og rør lett sammen.
Del deigen i to like deler, form deigen til en firkant ca. 1,5 cm tykk på en fuktig fjøl. Skjær firkanten i fire trekanter. Vend karbonadene i vispet egg og så i krydderurteblandingen.
Kok pasta som anvist på pakken. Hell av kokevannet. Tilsett olje og grønnsaker i kjelen. La blandingen frese sammen med pastaen og hell fløte og revet ost over. La dette surre ca. 5 minutter.
Varm smør og olje i en panne og stek karbonadene gylne på middels varme, ca. 3 minutter på hver side.
Mange andre retter med kalvekjøtt finner du her
Lyst til å lage andre typer karbonader finner du mange oppskrifter her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
83 POENG