Kyllinglår trenger mer tid i ovnen enn kyllingfiletene. De har dessuten mer smak, derfor egner de seg godt til en krydret rett som denne.
Dagens rett
                                                                     
                Foto: (Alman Narmaeva)
                                                Kyllinglårene blir ekstra aromatiske på denne måten
                        Når kyllinglårene både marineres og stekes i en aromatisk saus som i denne oppskriften, blir det uimotståelige.
                    
                                    
     25 August 2023 - 23:00
                Kardemommekylling
 
                Fremgangsmåte
- Bland kardemomme, ingefær, hvitløk og kajennepepper med yoghurt.
- Hell blandingen over kyllingstykkene og mariner en times tid.
- Ta kyllinglårene ut av marinaden og la dryppe litt av.
- Stek dem i stekepanne i ca. 20 minutter eller i et ildfast fat i stekeovnen ved 160 °C i 30-40 minutter.
- Spe marinaden med vann og fløte gi det et oppkok.
- La koke i 10 minutter eller til den tykner.
- Smak til sausen med salt og pepper.
- Hell sausen over kyllinglårene når det gjenstår halve tiden.
- Server kardemommekyllingen med et dryss av friske urter, salat og ris.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    
                    90 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    Østerrike Volum: 0.75 l Pris: 345.00 kr Bestillingsutvalget87 POENG Volum: 0.75 l Pris: 345.00 kr Bestillingsutvalget87 POENG
- 
                    
                    83 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                 
                 
                                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                