Skinkestek til koldtbord
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Gni steken inn med salt og pepper. Stikk inn et steketermometer.
Sett steken i forvarmet ovn ved 125 grader. Steken er ferdig når steketermometeret viser 76 grader (etter ca 1 ½ time).
La steken hvile minst 15 minutter før du skjærer i den.
Steken kan du godt lage 2-3 dager før du skal bruke den til koldtbordet. Oppbevares kjølig. Skjær steken i tynne skiver.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Drikke som passer til denne oppskriften
Waldorfsalat
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær eplene i terninger og dynk med sitronsaft, slik at de ikke blir brune.
Stilkselleri og ananas skjæres i biter.
Bland sammen majones og stivpisket fløte.
Epler, stilkselleri, ananas og valnøtter blandes med majones og krem.
Smak til med sitron og ananassaft. Pynt med valnøtter og blå druer.
Her finner du mange deilige salater
Her finner du flere retter med Waldorfsalat, også den klassiske
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Inkognito

