Dagens rett

Kokt Norsk Kveite

Vi trår til med et deilig fiskemåltid selv om det bare er et par dager til jul. Og lekkert er det, for bedre matfisk enn kveite skal du vel lete lenge etter. I dag skal fisken kokes, og kveita krever en frisk vin i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kokt Norsk Kveite

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Fremgangsmåte

Kok opp en vid kjele med vann tilsatt salt og krydder. Ta kjelen av plata og legg fiskestykkene i. Kok opp, dra til side og la fisken trekke ca 15 minutter, skal ikke koke.

Legg fisken over på et varmt fat. Server med kokte poteter, dampet fennikel og eggesmør.

Sendt inn av

Foto: Roger Fredericks

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen