Både kylling og svin i filetform trives i en saus der smør og fløte, sammen med sopp og urter er med på å heve smaksbildet. Har du rester etter påskelammet, ja, da er det også en fantastisk god kombinasjon.
Dagens rett

Foto: (Mindstyle)
Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
21 April 2025 - 00:00
Kylling- eller svinefilet med rosmarin- og soppsaus

Fremgangsmåte
- Stek kjøttet i smør eller olje.
- Smak til med salt og pepper og la hvile 10-15 minutter før det skjæres i tynne skiver.
- Rosmarin- og soppsaus:
- La bacon/spekeskinke surre i smør i en tykkbunnet kjele til den er svakt gyllen.
- Ha i løk, hvitløk og sopp og la surre videre.
- Rør inn fløten og kok opp. Tilsett soyasaus og rosmaring.
- La småkoke til sausen er passe tykk.
- Smak til med pepper.
- Legg kjøttskivene oppi gryta.
- En frisk salat og gjerne litt brød er godt til.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og har du lyst på en annen rett med svinefilet finner du mange oppskritfter her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå