Dagens rett

Kylling med parmaskinke og risotto

I det helgen starter trår vi til med en skikkelig festrett med italiensk vri.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Kylling med parmaskinke og risotto

Fremgangsmåte

Kyllingen:
Sett ovnen på 150 grader.

Legg skinkeskivene ved siden av hverandre to og to og legg noen basilikumblader over.

Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og rull dem inn i skinkeskivene. Bind sammen med en hyssing.

Brun filetene raskt i en stekepanne. Legg dem i en smurt, ildfast form og sett dem i ovnen ved 150 grader i 15-20 minutter.

Risottoen:
Finhakk løken og skjær soppen i mindre biter. Varm smøret i en tykkbunnet kaasserolle og fres løk og sopp raskt, tilsett risen og fres til den er gjennomsiktig.

Spe med vinen/eplecideren og tilsett buljongen i flere omganger. La risen svelle under stadig røring.

Rør i osten og tomatene. Del sukkerertene og tilsett dem også. Krydre med salt og pepper.

Ta kyllingen ut av ovnen og del filetene i biter. Server straks med risottoen på samme tallerken.

Flere risottoretter

Flere herlige kyllingretter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen