Dagens rett

Kylling-wrap

En fransk hvitvin av det rimelige slaget er følgesvenn til Dagens rett som er basert på kylling. Wrap er et begrep av nyere dato innen norsk mat-terminologi. Ikke desto mindre smaker dette godt - også på en mandags kveld.

Kylling-wrap

Antall porsjoner

1

Ingredienser

Fremgangsmåte

Stek en kyllingfilet i 3-4 minutter på hver side i en stekepanne ved middels sterk varme. Ta opp fileten og la dem hvile i 3-4 minutter. Skjær imens opp litt salatingredienser og legg på en wrap (tortilla). Legg en kyllingfilet på hver wrap. Brett først inn den ene siden, deretter bunnen og den andre siden til slutt. Server med guacamole, salsa og rømme.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kilde:
 

 
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen