Kylllingfilet er mer enn hverdagsmat. Når du pensler fileten med chiliblanding, skjærer den i skiver og serverer det hele med en eksotisk mangosaus og en salat, får du et aldri så lite festmåltid.
Dagens rett

Foto: (VeselovaElena)
Gjør noe ekstra eksotisk ut av neste kyllingmiddag
Kyllingfilet penslet med chilimarinade gir det lyse kjøttet et ekstra kick. Prøv denne herlige oppskriften nå i helgen.
02 August 2025 - 00:00
Chilipenslet kyllingfilet med eksotisk saus

Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene til penslingen og pensle kjøttet flere ganger under steking.
- Stek filetene 1 minutt på hver side. Ha på pensling og stek videre ca. 3 minutter på hver side.
- Pensle over til slutt og la filetene hvile i pannen like lenge som de har stekt.
- Skjær filetene i pene skiver og server med lettkokte grønnsaker slik som aspargesbønner, samt eksotisk mangosaus , ris eller poteter.
- Pynt med litt salat.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 216.00 kr Basisutvalget85 POENG
Eksotisk mangosaus

Fremgangsmåte
- Skrell mangoen og del i småbiter. Del pasjonsfrukten og skrap ut fruktkjøttet
- Ha alt i en kjele sammen med konjakk/appelsinjus. La det småkoke/trekke på svak varme til fruktkjøttet er mykt.
- Ha i buljong, kremfløte og tabasco og la det småkoke noen minutter til.
- Kjør sausen glatt i en hurtigmikser eller med en stavmikser.
- Sil sausen og smak til med salt og kvernet pepper.
- Passer nydelig til alt hvitt kjøtt, og er spennende til det meste av grillet kjøtt.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Forsiden akkurat nå