Stek kyllingfiletene på middels varme i 3-4 minutter på hver side, dryss på salt og pepper.
Vask og skrell grønnsakene og del dem i terninger (ca. 1 x 1 cm). Skjær sukkerertene i strimler. Kok grønnsakene i lettsaltet vann til de er møre.
Rør ut maisennamelet i ½ dl kaldt vann, og hell det i den kokende grønnsakskraften. Ha i smør og smak stuingen til med pepper. Dryss over finhakket timian.
Server kyllingfiletene sammen med stuingen og kokte eller stekte poteter.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.
Strutsevingen ble veldig raskt klar til å høstes. Akkurat nå plukker du den ute i naturen, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Og en perfekt erstatning for dyr importert grønn asparges.
Norge inntar 10. plassen over de dyreste Michelin-menyene – langt bak våre naboland – i en oversikt utviklet av Chef’s Pencil. Det er noe som bør utnyttes til bransjens fordel.
Nydelige 2022-burgundere, strålende rieslinger, fantastiske champagner og lekre 2021-bordeauxer er noen av de andre høydepunktene blant de drøyt 1300 vinene som er testet.