Kyllingspyd med mangoglaze
Fremgangsmåte
- Legg grillspydene i vann om de er av tre, mens du klargjør de andre ingrediensene:
- Del kyllingfiletene i tre på langs. Tre dem på spydene.
- Bland sammen alle ingrediensene til mangoglazen . Pensle over kyllingspydene.
- Stek dem raskt på hver side i litt smør eller olje på middels varme og etterstek noen minutter i stekeovn ved 180 °C.
- Tips:
Du kan godt klargjøre disse kyllingspydene dagen før. Da stekes de raskt i en panne, avkjøles og varmes opp i ovn/grill rett før servering. - Poteter:
- Ha potetene i en kjele og hell kokende vann over potetene så det så vidt dekker. Dryss over havsalt.
- Kok potetene møre uten lokk. Saltet vil da feste seg rundt potetene.
Server kyllingspydene med poteter, urtedressingen, søt chilisaus, aioli og kremet fruktsalat.
Her finner du flere oppskrifter med kyllingspyd
Her finner du flere småretter som passer utmerket til koldtbordet
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 259.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
Mangoglaze mangomarinade
Fremgangsmåte
Bland sammen alle ingrediensene, smak til med litt sitronsaft og salt og pepper.
Tips:
Du kan godt bruke fryst mango som tines før bruk.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
Slik lager du aioli
Fremgangsmåte
Drikke som passer til denne oppskriften
Urtedressing
Fremgangsmåte
Bland alle ingrediensene og smak til.
Tips:
Du kan bruke en blanding av kjørvel, bladpersille, sitronmelisse og basilikum.
Her finner du mange du mange deilige dressinger
Drikke som passer til denne oppskriften
Kremet fruktsalat med vannmelon
Fremgangsmåte
- Bland yoghurt, majones, fetaost og sitron til dressingen. Smak til med salt og pepper.
- Skrell og del pæren, agurken, eplet og vannmelonen i biter. Bland med dressingen.
- Smak eventuelt med mer sitron, salt og pepper.
- Sett kaldt til den skal serveres.
Pynt med frisk mynte, noen biter vannmelon og agurk og gjerne litt oppsmuldret fetaost.
Tips:
Denne salaten passer perfekt på et koldtbord eller til grillmaten.