Guide
Oppskrifter på hjemmelaget saft
![Oppskrifter på hjemmelaget saft Appelsinsaften du lager selv blir best](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2023/6/3/832cb5a5d30442d0a30b5c8d6bc8cca5/jpg/aperitif/article_details_medium/iStock-1400032442.jpg)
Foto: (Rimma_Bondarenko)
Appelsinsaft
![Appelsinsaft](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2018/7/31/85470cc9c5cecff41858d80a79aba789/jpg/aperitif/news_recipe_large/phpbysjha.jpg)
Fremgangsmåte
- Skrubb appelsinene helt rene under lunkent vann, og skrell av det gule skallet med en potetskreller. Pass på at du ikke får med noe av det bitre hvite skallet.
- Kok opp vannet. Ha skall, sukker og sitronsyre i en stor kjele og hel over det kokende vannet.
- Rør av og til slik at sukkeret løser seg opp og la stå til den er kald.
- Del appelsinene og klem ut all saft av de, bland saften sammen med sukkerblandingen.
- Sil saften godt og hell den opp på helt rene flasker.
- Oppbevar saften kaldt, ca. holdbarhet 3 - 6 måneder.
Drikke som passer til denne oppskriften
Forsiden akkurat nå