Laks kan serveres på en lang rekke spennende måter, slik som dagens oppskrift. Red curry bidrar med krydderkick og kokosmelk runder det hele av.
Kokosmelk som du får tak i overalt, er en veldig takknemlig ingrediens å bruke i sjømatretter.
Flere fristende sjømatretter med kokosmelk finner du her
Laks i red curry og kokosmelk

Fremgangsmåte
- Skjær laksefileten i store terninger.
- Varm soyaoljen i en panne og brun lakseterningene på begge sider. Legg lakseterningene på et fat.
- Surr sjalottløk i pannen i ca. 2 minutter. Tilsett Thai red curry og kokosmelk. Rør ofte.
- Ha i soyasaus, rød chili, fish sauce, fiskekraft-/buljong og sukker.
- Tilsett lakseterningene, vårløk, limeblad og la det hele småkoke i 2-3 minutter.
- Dryss over frisk koriander og server med jasminris.
Prøv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 189.90 kr Basisutvalget88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
-
82 POENG