Om rød currypasta oppleves i det sterkeste laget, er det mulig å halvere mengden uten av det reduserer smaksopplevelsen. Thaikarakteren matcher imidlertid den fete makrellen veldig godt, så gi det hele et forsøk.
Dagens rett
                                                                     
                Foto: (Istock)
                                                Slik kan du også servere makrell - den får fart på seg med rød currypasta
                        Det er sannelig ikke ofte man ser makrell benyttet i en wok-oppskrift. At den er en svært godt egnet fiskesort til denne type rask varmebehandling, er hevet over en hver tvil. Ekstra god smak gir rød currypasta.
                    
                                    
     04 September 2023 - 23:00
                Makrell i wok med rød currypasta
 
                Fremgangsmåte
- Skjær makrellen i strimler på ca 2 cm. Vend dem i maisennamel og frityrstek dem.
- Stir-fry/stek raskt hvitløken i olje.
- Tilsett ingefær, aubergine, sopp og rød currypasta og stek dette raskt.
- Ha i grovmalt pepper, thai fiskesaus, sukker og vann.
- Kok opp og la det meste av vannet fordampe.
- Tilsett makrellen, rør rundt, smak til med thai fiskesaus og server med kokt ris ved siden av.
Lyst å legge noe annet i wokpanna så se her
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    89 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    Frankrike Volum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Basisutvalget88 POENG Volum: 0.75 l Pris: 299.90 kr Basisutvalget88 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    
                    88 POENG
- 
                    
                    87 POENG
- 
                    
                    87 POENG
- 
                    Italia Volum: 0.75 l Pris: 309.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG Volum: 0.75 l Pris: 309.90 kr Bestillingsutvalget86 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                 
                 
                                 
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                