Dagens rett

Laks og asparges

Det våres der ute og selv om de fleste av oss gjerne har grilltankene litt senere utpå våren er det ingenting i veien for å allerede nå spise grillet mat, enten tilberedningen foregår inne eller ute i friluft. I oppskriften jobber vi inne, men valget er jo helt og holdent ditt eget!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Laks og asparges

Fremgangsmåte

Skjær laksen i terninger på ca 2 cm. Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell denne over lakseterningene.
Vend terningene inn i marinaden, dekk med folie og la stå i kjøleskap minst 1 time. Rens aspargesen og del hver av dem i 4 biter.

Lag marinaden og legg aspargesbitene i marinaden. Dekk med folie og la aspargesen marinere 1 time i kjøleskap.

Grill asparges og laks på god varm grillpanne i 3-4 minutter, alternativt på utegrillen. Server med loff og øl eller hvitvin.

Tips!  Kokt jasminris kan også brukes som tilbehør.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen