Lekkert til grillet lam

Lekkert til grillet lam

Denne purunge rødvinen smaker fortreffelig til sommerlig lam fra grillen.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Sainte Epine 2011 (48136) er saftig, frisk og god med deilig bjørnebærfrukt, ung fersk og fast, men helt herlig på en lun sommerkveld med smaksrikt kjøtt på grillen.

Frisk og mineralsk

Etter at grillen er pakket ned for sesongen, kan du også legge denne vinen til hvile i kjelleren. For den tåler lang lagring. Kombinasjonen av syrah og appellasjonen St. Joseph er ensbetydende med god syre og tydelig mineralpreg.

Les mer om St Joseph

For selv om ikke 2011 er et like potent år som eksempelvis 2006, 2009 og 2010, kjennetegnes denne vinen alltid av veldig god konsentrasjon. Den er nemlig laget av druer fra svært gamle vinstokker, mer enn 100 år gamle.

Unik vin

Så gamle vinstokker er mindre følsomme for årgangssvingninger.

Les mer om denne vinen

Dessuten sørger den naturlige tilnærmingen for maksimalt terroir-uttrykk, noe som gjør denne vinen helt unik.

Les mer om produsenten

Foto: Roger Kolbu (Apéritif)
 
Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Hervé Souhaut Sainte Epine 2018

Produsent:
Hervé Souhaut
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Frankrike
Område:
Rhône Nord
Pris:
525,00 kr
Varenummer:
4813601
93 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen