Dagens rett

Mafaldine med bacon og asparges

En ny og spennende pastarett serveres deg i dag. Som også matches av et deilig drikke, for det er nemlig en italiensk musserende som skal følge denne rike retten. Pastaretter gir også stort ingrediensspillerom, så du må gjerne sløyfe noe av det du ikke synes om.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Mafaldine med bacon og asparges

Ingredienser

350 g
Mafaldine La Collezione Barilla
60 g
30 g
1 stk
klype bergmynte

Fremgangsmåte

Brun den hakkede løken i smør, tilsett bacon i strimler og stek det i panne i ca. 3 minutter.

Vask aspargesen og skjær knoppene av stilken. Spar på knoppene! Skjær stilkene i biter, legg dem i pannen og hell over litt vann. La det koke til aspargesen er gjennommyk, ca 6 minutter.Tilsett kremfløten og kok ytterligere 5 minutter, smak til med salt og pepper.

Kok opp 4 liter vann, tilsett 2 ss salt og kok Mafaldine i 9 minutter. Hell av vannet og bland med sausen. Smak til med litt bergmynte. Ved behov kan sausen spes ut med litt kokevann fra pastaen. Rett før maten serveres, skal aspargesknoppene koke 1-2 minutter i saltet vann.

Dekorer maten med de kokte aspargesknoppene og revet parmesanost.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen