Drikke
Matkurs 26. mars i Oslo - Slik lager du perfekt pasta

Matkurs 26. mars i Oslo - Slik lager du perfekt pasta

Norges beste kokker lærer deg hvordan du enkelt lager de lekreste pastatyper hjemme.
Redaksjonen
10 Mars 2014 - 10:00

Nå kan du bli en mester med pasta og imponere familien og venner. Først må du bli med på Apéritifs pastakurs ledet av noen av Norges beste kokker fra Kulinarisk Akademi. Det hele foregår i Mathallen. Selvfølgelig er du med på å lage pastaen selv.

Du lærer hvor enkelt du lager din egen pasta. Og du får en grundig gjennomgang av de forskjellige pastatypene som vermicelli, linguini, tagliatelle, papardelle, cannelloni, lasagne med urter, ravioli og agnelloti. Kokkene fokuserer på teknikken bak de ulike pastaene, og ikke minst når og hvordan du skal bruker dem.

Pastaen du lager får du selvfølgelig med deg hjem. Du får også servert smaksprøver av enkelte pastaer under kurset.

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Dette får du oppleve: Deltagende matkurs med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.     
Matservering: Ja - lett servering underveis i kurset.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Kursavgiften dekker: Se detaljert oversikt nedenfor.
Kursets språk: Norsk.

Dato og tid: Onsdag 26. mars 2014, kl. 17.00 - 20.30
Pris: kroner 995,- pr. person
Sted: Kulinarisk Akademi - Mathallen (2. etg), Maridalsveien 17 A, 0172 Oslo.

Dette kurset holdes også den 25. mars

Kulinarisk høyborg

Dette spennende matkurset blir ledet av Norges aller beste kokker ved landets ledende senter innen gastronomiens verden, Kulinarisk Akademi (KA).

KA er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. Det har som mål å være et kunnskapssentrum, læremester, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for matelskere, hobbykokker og de som ønsker å foredle sin kunnskap og lidenskap for mat og drikke. Derfor har Apéritif valgt å samarbeide med KA.

Alle matkursene finner du her

Kollektivt: Buss 34 eller 54 til Møllerveien/Telthusbakken - 2 min gange derifra.

OBS: Kun 22 plasser.

Påmeldingen er bindende.

Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 09.03.14 kl. 23.59. Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

 
Spørsmål? Send en mail

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset

  • Deltagende matkurs (ca 3 timer)

  • Smaksprøver under kurset

  • Kurskompendier

  • Lån av forkle under kurset

  • Lån av utstyr under kurset

  • Foredragsholdere

  • Kurslokale

Vi anbefaler deg å ta med deg komfortable sko og klær som du benytter i ditt eget kjøkken.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe
Tester
Drikke til ribbe

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe

Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
+
Ukens vin

7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp

Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik lager du julekonfekten selv
Julemat
Oppskrifter julegodter

Slik lager du julekonfekten selv

Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Innlandet slår seg sammen som Matfylket

Stadig flere regioner samarbeider og slår seg sammen for å løfte sine spesialiteter innen lokalmat, landbruk og reiseliv. Matfylket Innlandet er den nyeste av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her