En nystekt omelett med en topping av friske grønnsaker, gode oliven og nystekt brød ved siden av kan nytes når som helst på døgnet, frokost, lunsj, middag og kvelds. Svært lettfordøyelig og samtidig svært næringsrikt.
Dagens rett
Foto: (Kim Holthe)
Less pĂĄ med gode ingredienser pĂĄ omeletten og du fĂĄr en god start pĂĄ uka
Egg er kilde til mange deilige retter, og en av våre aller viktigste råvarer. Som har det meste av næringsstoffer. Derfor er det ikke så mye som trengs i tillegg.
05 Februar 2024 - 00:00
Middelhavsomelett - med paprika, tomat og oliven
FremgangsmĂĄte
- Egg, vann og spisskummen piskes lett sammen.
- Potetene skjæres i terninger, løken og hvitløken finhakkes.
- Varm olje i en panne, fres poteter og løk i olje til løken blir myk.
- Eggeblandingen helles over.
- Paprika skjæres i strimler og tomatene i båter.
- Legg oppĂĄ omeletten, deretter oliven og avslutt med litt extra virgin olivenolje.
- Omeletten serveres nystekt med grov gjærbakst og grønne salatblader.
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her er det mange oppskrifter pĂĄ deilige omeletter
Bli abonnent pĂĄ aperitif + og oppnĂĄ store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nĂĄ