Brødmat kan du ikke gå lei av, for det finnes så godt brød og ikke minst så mye lekkert du kan putte på skivene. Som i denne oppskriften, som selvsagt kan varieres i det uendelige etter fantasi og hva du har i skapet.
Flere gode oppskrifter på sandwicher og wraps
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Biffsmørbrød med brie
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Stek ytrefileten som biff. La den få hvile i noen minutter før den skjæres i fine skiver.
Skjær store gode skiver av nybakt brød, gjerne surdeigsbrød eller et annet godt brød.
Legg opp smørbrødet med salat, kjøtt, brie, avokado og løk.
Tips: Aioli (hvitløksmajones) er alltid godt til biff, og det er ingenting som slår en hjemmelaget aioli.
Her finner du flere lekre smørbrød
Og her du finner mange deilige biffretter
Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 Poeng
Allram Weissburgunder Papageno 2018
Østerrike
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Masi Campofiorin 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 179,90 Basisutvalget -
78 Poeng
Erdinger Weissbier Dunkel
Tyskland
Volum: 0.500 Pris: 47,20 Basisutvalg, kategori 4 -
90 Poeng
Witkap-Pater Stimulo Blonde Ale
Belgia
Volum: 0.330 Pris: 49,00 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Dusty Gringo Imperial Brown Ale
New Zealand
Volum: 0.440 Pris: 68,00 Bestillingsutvalget
Enkel aioli
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ha et helt egg i en foodprocessor.
Skrell hvitløksfeddene og del dem opp i et par biter før du har dem i foodprocessoren.
Sett i gang kjøkkenmaskinen på nesten full fart. Spe med oljen litt etter litt til å begynne med mens maskinen går, etter hvert kan du tilsette oljen i en tynn stråle.
Tilsett nok olje til at du får en tykk majones. Ha i eddiken og smak til med salt og pepper.
Tips: Dette er en lett måte å lage aioli på, men oppskrift på ekte aioli finner du her . Dersom aiolien blir for tykk kan du ha i litt vann til ønsket konsistens.
Her finner du oppskrifter til mange sauser og marinader
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Apéritif