Ostefylt kyllingbryst

Kylling står på menyen. Bryststykkene kan normalt være de aller beste bitene, men stek dem med forsiktighet, for de blir fort tørre i konsistensen dersom temperaturen ikke er korrekt. Vinforslagene er ekstra spennende i dag.

I dag slippes årets utgaver av Beaujolais Nouveau, og en vurdering av noen av disse finner du i denne Ukens vin. I tillegg får du et par ekstra helårs vinforslag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ostefylt Kyllingbryst

Fremgangsmåte

Vask og kok poteter. Del kyllingfiletene nesten gjennom - på langs med bordplaten - slik at de kan brettes ut. Fyll filetene med ost og ha på salt og sitronpepper. Stek filetene på middels varme slik at de får en brun overflate. La filetene ettersteke på svak varme til de er gjennomstekte.

La grønnsakene frese på middels varme i 5-10 minutter i litt meierismør. Krydre grønnsakene med salt og pepper, urter (friske eller tørkede).

Server kyllingfiletene på en seng av potetskiver og grønnsaker.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen