Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Ostegratinert laks på spinatseng
Ingredienser
2
ss
1
stk
250
g
bladspinat, forvellet
litt
2
dl
100
g
1
dl
sorte olivener, gjerne kalamata
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 225 °C. Smør en ildfast form. Skrell og finhakk løken, og bland med spinaten. Smak til med salt og pepper og legg blandingen i formen. Fordel laksestykkene over blandingen. Bland soltørkede tomater, crème fraîche og fetaost med en stavmikser. Smør kremen på lakseskivene. Ha olivener på toppen. La laksen stå 20-30 minutter i ovnen.
Sendt inn av Fra boka Venner, vin og mat av Margareta Schildt-Landgren og Jens Dolk.
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.