Dagens rett

Ostepai med spinat

Pai - noe så genialt enkelt og samtidig godt? Med spinat, rødløk, soltørkede tomater og masse ost - hva annet enn deilig kan vel dette bli på en onsdag? Bildet av retten får deg nesten til å sette i gang med matlagingen, ikke sant?

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ostepai med spinat

Fremgangsmåte

Benytt paiform på 26 cm i diameter. Stekes i stekeovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter til forsteking av skallet og ved 200 grader i ca. 40 minutter til steking av hele paien.

Smuldre smør og mel til en kornete konsistens, eller bland det raskt i foodprocessor. Ha i vann og bland alt sammen. La deigen hvile. Forstek bunnen.

Fres spinat og løk i stekepanne i smør og ha dette i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell eggeblandingen over spinaten. Legg på oliven og finklippete tomater. Dryss over revet ost. Stek paien og server den lunken med en god salat til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere paioppskrifter og andre småretter

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen