Det er ikke rart at kylling er manges favoritt når du kan lage så deilige retter som denne.
Under oppskriftene finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Ovnsbakte kyllingfileter med sennep og tomat
Antall porsjoner
4
Ingredienser
4
stk
2
ss
2
stk
2
ss
1
ss
Potetsalat med yoghurt, kapers og frisk mynte
1
kg
2
fedd
2
dl
1
ss
1
ts
3
stk
0.5
stk
3
ts
Fremgangsmåte
Tørk kyllingfiletene godt og klem dem med hånden, slik at de blir litt flate. Bre et lag dijonsennep på hver.
Skjær tomatene i tynne skiver og legg dem på kyllingfiletene. Bland sammen griljermel og mandelflak og dryss over.
Legg bakepapir i bunnen av en liten ildfast for form og legg kyllingfiletene i formen. Stek filetene ved 180 grader i ca. 25 minutter.
Kok potetene i lettsaltet vann i ca. 20 minutter til de er møre. Avkjøl.
Bland yoghurt med resten av ingrediensene og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over potetene og bland forsiktig. Pynt med mynteblader og snittet vårløk.
Server kyllingen med potetsalaten og frisk salat ved siden av.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Alf Börjesson
Drikke som passer til denne oppskriften

I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn
her
.
Dagens rett på MMS og WAP

Les Dagens rett på MMS
Send
DAGENS
til
2004
, og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag.
Les mer her
(klikk)
Les Dagens rett på WAP
Send
MAT
til
2244
, og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP.
Les mer her
(klikk)