Pad Piew Hwan Gai (Sur-søt kyllingwok)
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær kyllingfiletene i strimler. Ha hvetemel, salt og pepper i en pose og tilsett kjøttet. Rist posen for å blande alt godt.
Varm olje i en wok og stek hvitløk og kyllingstrimler til kjøttet er jevnt hvitt. Tilsett grønnsaker og la dem frese med 1-2 minutter. Tilsett sukker og sammenrørt tomatpuré og eddik. Hell over vann og potetmelsjevning (potetmel rørt ut i vann). Varm opp til det koker, og trekk pannen fra platen. Smak til med fiskesaus (salt), pepper og eventuelt mer sukker eller eddik før servering. Spises med ris til.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Lisa Westgaard
Drikke som passer til denne oppskriften
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.