Pannekaker med godt i

Vi spiser pannekaker med salt fyll alt for sjelden, prøv denne deilige oppskriften til middag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Pannekakefyll med kylling

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

100 g
1 ss
1 pakke(r)
Philadelphia-ost
2 ts

Fremgangsmåte

Rens spinaten og stek den lett i smør i en stekepanne sammen med hakket løk.

Del opp kyllingkjøttet i spisestore biter og bland den sammen med Philadelphia-ost og pesto. Rør inn spinatblandingen.

Fyllet kan spises kaldt i varme eller kalde pannekaker, eller fordeles på kalde pannekaker som varmes i ovnen. Pynt med finstrimlet persille og finrevet parmesan.

Kyllingfyllet kan også brukes i panini, på ciabatta eller på toast.

Foto: rjgrant

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Pannekaker

Antall porsjoner

15

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

4 stk
0.5 ts
5 dl

Fremgangsmåte

Bland mel og salt. Tilsett ca. halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken. Visp inn eggene. La røren svelle i ca. ½ time.

Smelt litt smør i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden. Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.

Pannekakene kan serveres til middag med sukker, blåbærsyltetøy, stekt flesk eller en stuing. Like godt smaker det med varme pannekaker med is eller flamberte pannekaker til dessert. Pannekaker i en stabel med krem og bær imellom blir en spennende kake litt utenom det vanlige.

Her har nesten 100 oppskrifter på forskjellige pannekaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av

Foto: PhotoEuphoria

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
 
 
 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen