Fordelen med pastaretter er at alle liker dem samtidig som de er raske å lage. Sist, men ikke minst kan de varieres i det uendelige. Om du ikke har akkurat den samme pastaformen som er brukt i oppskriften, kan du bruke en annen. Ingredienslisten kan selvsagt også tilpasses det du måtte ha igjen i kjøleskapet akkurat i dag.
Det finnes et utall forskjellige pastasorter
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Pasta med røkt skinke og soltørkede tomater
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok pastaen som anvist på pakken. Vask purren og del den i ringer. Del de soltørkede tomatene og røkt skinke i tynne strimler.
Stek purre, hvitløk, soltørkede tomater og skinke i litt olje. Tilsett den kokte pastaen og rør det hele godt sammen.
Pisk egget og rør det inn i pastablandingen. La egget stivne litt i pastaen og dryss over parmesanost.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 Poeng
Vespa Barbera d'Asti 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 132,90 Basisutvalget -
83 Poeng
Baladin Isaac
Italia
Volum: 0.330 Pris: 51,90 Bestillingsutvalget -
82 Poeng
Coffele Soave 2018
Italia
Volum: 3.000 Pris: 439,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Nøgne Ø Saison
Norge
Volum: 0.330 Pris: 44,90 Basisutvalget