Prøv denne pastasausen

Og det bare med grønnsaker. Her er oppskriften. Det er lov å jukse og ha på litt kjøtt.

Det er så mye smak i rotgrønnsaker at kjøtt er helt unødvendig for å lage en riktig fyldig pastasaus. 

Se våre andre oppskrifter med pasta

Her registrerer deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Enkel spagettisaus med gulrot og selleri

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Rens og finhakk løk og hvitløk. Vask, skrell og riv gulrøtter og selleri. Skjær tomatene i terninger. Fres løken blank sammen med hvitløk i en panne eller gryte. Tilsett karbonadedeigen og stek den. Tilsett grønnsakene og tomatpuré.  Tilsett buljongen og oregano, og la sausen koke i ca. 20 minutter. Ønsker du en sterkere saus, kan du tilsette mer krydder og gjerne en hakket chili. Et par laurbærblad som får koke med i sausen gir en ekstra godt smak, men er ikke nødvendig. Server sausen med nykokt spagetti.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Foto: Frukt.no

Forsiden akkurat nå

Her er det historie i hver dråpe vin

De vulkanske øyene nord for Sicilia er ikke bare en del av Unesco-arven, men også blant de mest eksotiske adressene for vinproduksjon i Europa. Castellaro er eneste produsent på Lipari og tar ansvaret den unike beliggenheten medfører svært seriøst. Les hele saken

Til toppen