Dagens rett

Pølsepizza

Har du lyst på hjemmelaget pizza? Dette er utvilsomt vinterferiemat uten sidestykke. Og til pizzaen smaker det godt med øl eller vin og selvsagt et glass vann ved siden av. De fleste foretrekker imidlertid rødvin til pizza og her får du et konkret forslag til dette.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Pølsepizza

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Deig
0.5 pakke
2 ss
0.5 ts
Dekkes med
3 dl
ferdig pizzasaus

Fremgangsmåte

Rør gjæren ut i vannet og tilsett olje, salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse.

Kjevle deigen ut på stekebrettet og fordel sausen over. Strø på osten.
Ta skinnet av pølsene, del i skiver og legg dem oppå sammen med ananasbiter og paprika i strimler.

Stek på 225 °C i ca. 20 minutter.

Sendt inn av

Foto: Kai Nordrum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen