I denne oppskriften er det brukt de ekstra tynne pastatrådene, linguini.
Men du kan selvsagt bruke vanlig spagetti, eller også bredere bånd eller makaroni.
Er det noe du lurer på om pasta finner du det her
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Spagetti med småtomater og urter
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok pasta etter ansvisning på pakken.
Del tomater i to. Legg dem i en stor bolle og tilsett hakket basilikum, olivenolje, hvitløk og eddik. Smak til med salt og pepper. Klem tomatene litt med en tresleiv.
La spagettien renne av og bland med tomatrøren. Smak retten til med salt og pepper.
Server spagettien nylaget med godt brød og gjerne et dryss parmesan.
Apéritifs store pastaguide - alt om pasta
Flere gode oppskrifter med pasta
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Foto: Frukt/Synøve Dreyer