Dagens rett

Ratatouille med fisk

Det er søndag - fiskedagen fremfor noen. I dag er det torsk eller hyse som skal i gryta. Dette er en spennende rett som kompletteres av en rimelig sydfransk hvitvin. Kos deg med både matlaging og påfølgende nytelse.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ratatouille med fisk

Fremgangsmåte

Rens og skjær grønnsakene i skiver og terninger. Surres olivenolje til løken er blank, tilsett fiskekraft/buljong. La grønnsakene koke 3 minutter. Tilsett basilikum og smak til med salt og pepper.

Skjær fisken i litt store biter og la den trekke i grønnsakgryten til den er kokt. Rist pinjenøttene på tørr panne før de has i gryten. Server med poteter, ris eller pasta som tilbehør.

Poteter kan også skrelles, kuttes i terninger og has i gryten sammen med grønnsakene.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Lyst på flere oppskrifter med fisk. Her finner du slike i Apéritifs Kokebok
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen