Rotgrønnsaker er fortsatt like hot - og nå er de på sitt aller beste

Med rotgrønnsaker kan du kutte kjøtt helt ut

 

Nydelig alternativ hvor ingrediensene kan varieres. Rotfrukter passer meget godt til å lage grønnsakskarbonader av. Varianten vår er med rødbet og sylteagurk. Prøv deg fram og smak til.

Grønnsakskarbonader à la Lindstrøm

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

40 minutter

Ingredienser

1 stk
rødbet, raspet
3 stk
omater, finhakket (legges i bløt i litt olivenolje)
1 dl
Jarlsbergost,revet
2 stk

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene.
 
Lag karbonader av deigen og stek dem i en middels varm panne til de blir brune og gjennomstekt.
 
Serveres med hamburgerbrød, ost og frisk salat eller med ovnstekte grønnsaker.
 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen