Bak noe ekstra godt av sensommerens bær og frukter

Bak noe ekstra godt av sensommerens bær og frukter

Ut å plukke, inn å bake og så inviterer du på kaffekos. Her er oppskriftene.

Spesielt godt smaker bakst som er hjemmelaget. Vi behøver ikke så mye frukt og bær for at det skal gi det store løftet til baksten. Smaken hos de syrlige, aromatiske naturlige ingrediensene finnes det ikke noe som kan erstatte. Dessuten ser bakverket ekstra fristende ut. 

Spesielt er tiden nå inne for epler og eplekaker. Syrlige epler gir de beste kakene. Benytt deg av egen avling, eller spør naboen hvis eplene ligger på bakken og ikke blir brukt. 

Velger du å dypfryse dem, skal du vite at det også går bra å bake med frosne bær. Men la bærene ligge i fryseren til du skal bruke dem i baksten.

På undersidene finner du mange lettbakte og fristende oppskrifter

 

Forsiden akkurat nå

Kurs om franske viner i Oslo 14. februar

Lær om Frankrikes fantastiske viner av Master of Wine, Mai Tjemsland

Franske viner slutter aldri å imponere. En av Norges fremste vineksperter og Master of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg det du trenger å vite om dette spennende vinlandet. Les hele saken

Matkurs og middag med Trond Moi

Bli med på en helaften med mesterkokken Trond Moi

Mesterkokken Trond Moi, kjent fra utallige tv-programmer, byr på en fabelaktig aften hvor du i tillegg til å bli servert hans fem-retters favorittmeny får en inngående demonstrasjon i hvordan han lager sine forskjellige favorittretter. Les hele saken

Til toppen