Dagens rett

Salat med krydret varm sild

En litt spesiell sildemiddag er hva du kan forsøke deg på i dagens rett. Om du er av den oppfatning at sild ikke er verdens mest spennende råvare så har du herved muligheten til å få et nytt syn på saken. En syd-fransk hvitvin er vårt forslag som drikkefølge.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Salat med krydret varm sild

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g
fersk sildefilét
0.5 stk
frisk mild chilifrukt i tynne ringer

Fremgangsmåte

Rens sildefilétene fri for skinn og ben og del dem i biter. Bland olje og krydder, hvitløk og chili. Vend sildebitene godt i blandingen.

Bruk wok eller en stor stekepanne. Surr først pinjenøttene gylne på tørr panne og ta dem ut. Ha sildeblandingen i pannen og la dem steke 3-4 minutter ved middels varme. Smak til med rødvinseddik og soyasaus og ev salt.

Del opp salaten og myntebladene og legg dem i en stor bolle eller et fat. Legg den varme silden og pinjenøttene over salaten og server straks med grovt brød ved siden av.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen