Wok med salat og krydret varm fersk sild
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Rens sildefilétene fri for skinn og ben og del dem i biter. Bland olje og krydder, hvitløk og chili. Vend sildebitene godt i blandingen.
Bruk wok eller en stor stekepanne. Surr først pinjenøttene gylne på tørr panne og ta dem ut. Ha sildeblandingen i pannen og la dem steke 3-4 minutter ved middels varme. Smak til med rødvinseddik og soyasaus og ev salt.
Del opp salaten og myntebladene og legg dem i en stor bolle eller et fat.
Legg den varme silden og pinjenøttene over salaten og server straks med grovt brød ved siden av.
Her er alle sildeoppskriftene du trenger
Se hvordan du lager kryddersilde her
Se hvordan du lager din egen tomatsild her
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.