Dagens rett

Satayspyd

Dagens forslag til enkel middagsrett er en litt spesiell og spennende godsak. Husk at svinekjøtt, på lik linje med kylling, er svært magert og velegnet for slankende retter. Til dette matcher vi en flott rødvin fra det oppadstormende vinområdet Bullas i Spania.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Satayspyd

Fremgangsmåte

Træ de tynne strimlene av svinekjøtt på et spyd som et trekkspill.

Bland sammen soyasaus, ingefær, koriander og sitronsaft. Pensle spydene med blandingen og la det trekke en stund før de grilles.

Like før grilling, drysser du på sesamfrø. Grilles ca. 2 minutter på hver side.

Serveres med ris eller salat .

Sendt inn av

Foto: Studio Dreyer-Hensley

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen