Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Seikaker "Waldenbergare" med potetsalat
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
300
g
2
stk
stk
Potetsalat
4
dl
2
ss
1
ss
2
stk
Fremgangsmåte
Fisken kjøres til fin farse i hurtigmikser eller foodprosessor ved å bruke pulsknappen. Kjør videre og ha i salt og pepper.
Spe med eggeplommer og fløte til en halvfast og smidig farse. Vend inn løken.
Stekes godt i usaltet smør.
Potetsalat:
Potetene deles opp i terninger. Blandes så med resten av ingrediensene.
Smak til med salt og pepper.
Sendt inn av TINE / Flavoursv/ Tom-Victor Gausdalog Erling Stenersen Sundal
Foto: EFF, Tom Haga
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .