JULEMAT: Slik lager du din egen sild
Julemat
(Bilde: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen)

Sennepsild er en favoritt

 

Sennepssild

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

 
100 stk
200 stk
0.5 dl
2 ss
50 g

Fremgangsmåte

Ha sennep og majones i en foodprocessor, kjør i gang på høy fart og spe først med oljen i en tynn stråle slik at den ikke skiller seg.

Tilsett eddik, sukker og dill, kjør sammen og smak til med salt og pepper.

Skjær marinert kryddersild i biter på skrå og bland forsiktig inn i sausen sammen med sylteagurken og eplet.

Ha silden over på steriliserte glass og oppbevar de kjølig. Bør trekke over natten eller noen timer før servering. Serveres med rugbrød og godt drikke.

Her er alle sildeoppskriftene du trenger

Se hvordan du lager kryddersilde her

Se hvordan du lager din egen tomatsild her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Alf Börjesson

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen