Dagens rett

Soppstuing

Ut i skog og mark der soppen nå begynner å bli plukkemoden. Usikker på hva som kan spises? Kjøp en god bok om temaet eller ta kontakt med soppkontrollen. En frisk og deilig hvit burgunder med like behagelig prislapp blir glassets følge i dag.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Les mer som giftige sopper i Norge

Les mer om sopp generelt

Soppstuing

Fremgangsmåte

Rens soppen godt og del den i biter og stek den i lettbrunet smør. Tilsett krydder og hell på fløten. Rør ut maisennamelet i vann og rør jevningen i sausen. Server straks med ferskt brød til.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen