Har du tilgang på ekstra gode koteletter, eksempelvis av økologisk gris, er det nok til å skape god stemning rundt middagsbordet. Nakkekoteletter gir et bedre resultat siden fettet er integrert i kjøttstykket. Men det er en smakssak. Har du vegetarianere i huset, lager du ekstra stor porsjon av tilbehøret. Så blir alle glade.
Her finner du flere gode oppskrifter på koteletter
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Spanske koteletter
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Brun kotelettene raskt i litt olje. Dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.
Del grønnsakene i strimler og finhakk chili. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett spisskummen, hvitvin eller eplesider. Smak til med salt og pepper
Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele trekke i ca. 10 minutter.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat.no
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 Poeng
Campo Viejo Crianza 2017
Spania
Volum: 0.750 Pris: 123,90 Basisutvalget -
89 Poeng
Dominio do Bibei Lalama 2016
Spania
Volum: 0.750 Pris: 259,90 Basisutvalget -
85 Poeng
Guímaro Ribeira Sacra Mencía 2018
Spania
Volum: 0.750 Pris: 213,00 Bestillingsutvalget -
91 Poeng
Borja Pérez Artifice Tierra del Trigo Listán Negro 2017
Spania
Volum: 0.750 Pris: 329,90 Bestillingsutvalget -
86 Poeng
Homage Garnacha
Spania
Volum: 0.750 Pris: 155,90 Bestillingsutvalget