DAGENS RETT: Spanske koteletter

Dagens rett Spanske koteletter

(Foto: Matprat.no)

Koteletter er perfekt søndagsmiddag

I en travel helg er koteletter perfekt å ty til når søndagsmiddagen skal lages. Med sensommerens gode grønnsaker blir det feststemning i stekepannen.

Har du tilgang på ekstra gode koteletter, eksempelvis av økologisk gris, er det nok til å skape god stemning rundt middagsbordet. Nakkekoteletter gir et bedre resultat siden fettet er integrert i kjøttstykket. Men det er en smakssak. Har du vegetarianere i huset, lager du ekstra stor porsjon av tilbehøret. Så blir alle glade. 

Her finner du flere gode oppskrifter på koteletter 

Spanske koteletter

Fremgangsmåte

Brun kotelettene raskt i litt olje. Dryss over litt salt og grovmalt pepper. Legg dem til side og hold varmt.

Del grønnsakene i strimler og finhakk chili. Fres grønnsakene raskt i panna og tilsett spisskummen,  hvitvin eller eplesider. Smak til med salt og pepper

Legg kotelettene over og legg på lokk. La det hele trekke i ca. 10 minutter.

Server kotelettpannen med brød ved siden av.
 
Tips: Vær forsiktig med tennene dersom du ikke bruker stenfrie oliven i denne retten.
 

Sendt inn av

Foto: Matprat.no

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

 

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen