Stekt ris som i Singapore
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Varm woken eller stekepannen.
Stek hvitløk i olje og ha i kjøttet.
Ha i risen og la det steke til det er gyllent.
Bland inn grønnsakene og la det surre i 2 minutter.
Lag et hull i midten av risblandingen og ha i litt olje og egget og rør godt.
Smak til med fiskesaus og pepper.
Tips: Risen som brukes i stekt ris bør være kald, da blir ikke den stekte risen "grøtete".
Vi har også andre oppskrifter på stekt ris
Her kan lese mer om det ekte Singapore-kjøkkenet
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Greywacke Sauvignon Blanc 2017
New Zealand
Volum: 0.750 Pris: 239,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Hirschhof Morstein Riesling Kabinett 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 169,90 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Singha Lager
Thailand
Volum: 0.330 Pris: 32,90 Basisutvalget -
87 Poeng
Nøisom Sjøsprøyt
Norge
Volum: 0.500 Pris: 74,60 Bestillingsutvalget