Dagens rett

Stekt ris som i Singapore

Det er mange som har smakt stekt ris på ferie, eller fått det servert på restaurant. Dette er en rett du enkelt kan lage hjemme også.

Vi nordmenn reiser mer og mer, og tar med oss inspirasjon til de deiligste retter med oss hjem. Asiatiske spesialiteter er manges favoritt, slik som dagens rett.
 
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Stekt ris som i Singapore

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

15 minutter

Ingredienser

2 stk
1 ts
pepper 

Fremgangsmåte

Varm woken eller stekepannen.

Stek hvitløk i olje og ha i kjøttet.

Ha i risen og la det steke til det er gyllent.

Bland inn grønnsakene og la det surre i 2 minutter.

Lag et hull i midten av risblandingen og ha i litt olje og egget og rør godt.

Smak til med fiskesaus og pepper.

Tips: Risen som brukes i stekt ris bør være kald, da blir ikke den stekte risen "grøtete".

Sendt inn av

Foto: Mari Svenningsen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen