Oppskrifter på supper

Marit Bjørgens sjømatsuppe

Fremgangsmåte
Kok blåskjell, sil av kraften og ta vare på den. Rens blåskjell og reker.
Finhakk hvitløk, sellerirot, ingefærrot og chili. Bank sitrongress og del det opp i biter. Surr dette i olje, tilsett blåskjellkraft og fiskekraft eller buljong og kok opp.
Tilsett crème fraîche og kok suppen et par minutter.
Skjær opp de andre grønnsakene i terninger eller strimler. Skjær fisken i biter. Ta ut sitrongressbitene.
Tilsett grønnsakene uten vårløken og kok i ca. 1 minutt, avhengig av bitenes størrelse.
Tilsett fisk og vårløken. Kok opp, og tilsett blåskjell. Smak til med salt og pepper.
Legg rekene i varme tallerkener, øs opp suppen.
Supper kan varieres i det uendelige. Se bare her
Her finner du oppskrifter på kraft til bruk i mange retter
9 lettlagete supper å ta med på tur
Her finner du mange flere deilige supper
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & Vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 POENG
-
89 POENG
-
89 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 239.90 kr Basisutvalget88 POENG
-
87 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Bestillingsutvalget84 POENG
-