Sandrone Barolo Le Vigne 2011

Sandrone Barolo Cannubi Boschis 2011

Marc Roy Gevrey-Chambertin Clos Prieur 2013

Giacomo Anselma Barolo Riserva Vigna Rionda 2008

Olek Bondonio Barbaresco Roncagliette 2013

Richard Rottiers Moulin à Vent Champ du Cour 2014

Scarpa Barbera d'Asti Bogliona 2008

Brovia Barolo 2010

Crystallum Peter Max Pinot Noir 2015

Crystallum Mabalel Pinot Noir 2014

Marc Roy Gevrey-Chambertin Vieilles Vignes 2013

Olek Bondonio Barbaresco 2013

Cornelissen Munjebel Rosso 2013

Perillo Taurasi 2005

Delas Hermitage Les Bessards 2013

Roig Parals Camí de Cormes 2010

Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2014

Ch. Grange Cochard Morgon Les Charmes 2014

San Vincente Rioja 2012

Novaia Amarone della Valpolicella Classico Corte Vaona 2009

Pio Cesare Barolo 2011

Greywacke Pinot Noir 2013

Delaporte Sancerre Chavignol Rouge 2014

Thillardon Chénas Chassignol 2014

Girardin Chassagne-Montrachet Vieilles Vignes Rouge 2014

Dom. Faiveley Monopolet Beaune 1er Cru Clos de l'Écu 2012

Luis Seabra Xisto Cru Douro Tinto 2013

P-U-R Morgon Côte du Py 2013

Clos Cristal Hospices de Saumur Champigny 2014

Elemental Bob Cosmic Flower My Red 2013

JH Meyer Elands Rivier Pinot Noir 2014

M. Chapoutier Banyuls 2013

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.
Les hele sakenEr Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Superseriøs rock’n roll-rødvin
Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Knallkjøp til biffen
En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele saken