Sandrone Barolo Le Vigne 2011
Sandrone Barolo Cannubi Boschis 2011
Marc Roy Gevrey-Chambertin Clos Prieur 2013
Giacomo Anselma Barolo Riserva Vigna Rionda 2008
Olek Bondonio Barbaresco Roncagliette 2013
Richard Rottiers Moulin à Vent Champ du Cour 2014
Scarpa Barbera d'Asti Bogliona 2008
Brovia Barolo 2010
Crystallum Peter Max Pinot Noir 2015
Crystallum Mabalel Pinot Noir 2014
Marc Roy Gevrey-Chambertin Vieilles Vignes 2013
Olek Bondonio Barbaresco 2013
Cornelissen Munjebel Rosso 2013
Perillo Taurasi 2005
Delas Hermitage Les Bessards 2013
Roig Parals Camí de Cormes 2010
Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2014
Ch. Grange Cochard Morgon Les Charmes 2014
San Vincente Rioja 2012
Novaia Amarone della Valpolicella Classico Corte Vaona 2009
Pio Cesare Barolo 2011
Greywacke Pinot Noir 2013
Delaporte Sancerre Chavignol Rouge 2014
Thillardon Chénas Chassignol 2014
Girardin Chassagne-Montrachet Vieilles Vignes Rouge 2014
Dom. Faiveley Monopolet Beaune 1er Cru Clos de l'Écu 2012
Luis Seabra Xisto Cru Douro Tinto 2013
P-U-R Morgon Côte du Py 2013
Clos Cristal Hospices de Saumur Champigny 2014
Elemental Bob Cosmic Flower My Red 2013
JH Meyer Elands Rivier Pinot Noir 2014
M. Chapoutier Banyuls 2013
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter
Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Fedje er også en whiskydestinasjon
På den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik lager du kjøttfondue - maksimal kosemat
Fondue er ikke mindre enn en genial rett. Ikke bare får man gjestene til å lage maten selv - det blir intimt og koselig også.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Ledig plassKURS I Oslo, 17. SeptemberEksklusiv vertikalsmaking med 10 viner fra Toscana
-
Ledig plassKURS I Oslo, 18. SeptemberBli med på en helt gresk aften med masse gode smaker
-
Ledig plassKURS I Oslo, 18. SeptemberOpplev Spania i Oslo: En uforglemmelig aften med spansk gastronomi på sitt beste
De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter
Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Fedje er også en whiskydestinasjon
På den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå
Blant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Her finner du septemberutgaven av Apéritif magasin
New York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Start uka med en retro middag: Grønnsaksuppe med fine kyllingboller
Denne retten er virkelig midt i blinken en septembermandag, enten den er solfylt eller regntung, for den er både rask og enkel å lage, samt utrolig velsmakende basert på høstens gode grønnsaker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele saken