Sandrone Barolo Le Vigne 2011
Italia Sandrone Barolo Cannubi Boschis 2011
Italia Marc Roy Gevrey-Chambertin Clos Prieur 2013
Frankrike Giacomo Anselma Barolo Riserva Vigna Rionda 2008
Italia Olek Bondonio Barbaresco Roncagliette 2013
Italia Richard Rottiers Moulin à Vent Champ du Cour 2014
Frankrike Scarpa Barbera d'Asti Bogliona 2008
Italia Brovia Barolo 2010
Italia Crystallum Peter Max Pinot Noir 2015
Sør-Afrika Crystallum Mabalel Pinot Noir 2014
Sør-Afrika Marc Roy Gevrey-Chambertin Vieilles Vignes 2013
Frankrike Olek Bondonio Barbaresco 2013
Italia Cornelissen Munjebel Rosso 2013
Italia Perillo Taurasi 2005
Italia Delas Hermitage Les Bessards 2013
Frankrike Roig Parals Camí de Cormes 2010
Spania Ch. Grange Cochard Morgon Vieilles Vignes 2014
Frankrike Ch. Grange Cochard Morgon Les Charmes 2014
Frankrike San Vincente Rioja 2012
Spania Novaia Amarone della Valpolicella Classico Corte Vaona 2009
Italia Pio Cesare Barolo 2011
Italia Greywacke Pinot Noir 2013
New Zealand Delaporte Sancerre Chavignol Rouge 2014
Frankrike Thillardon Chénas Chassignol 2014
Frankrike Girardin Chassagne-Montrachet Vieilles Vignes Rouge 2014
Frankrike Dom. Faiveley Monopolet Beaune 1er Cru Clos de l'Écu 2012
Frankrike Luis Seabra Xisto Cru Douro Tinto 2013
Portugal P-U-R Morgon Côte du Py 2013
Frankrike Clos Cristal Hospices de Saumur Champigny 2014
Frankrike Elemental Bob Cosmic Flower My Red 2013
Sør-Afrika JH Meyer Elands Rivier Pinot Noir 2014
Sør-Afrika M. Chapoutier Banyuls 2013
Frankrike Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenLekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele saken