A. D. Coutelas Cuvée 1809

Krug Vintage 2003

Monte Rossa Cabochon Franciacorta Brut

Krug Grande Cuvée, Brut

Krug Rosé Brut

Champagne R. Pouillon Les Valnons Blanc de Blanc 2007

Juvé y Camps Gran Reserva Brut

Pierre Paillard Grand Cru Brut 2004

Mailly Grand Cru Exception Blanche 2000

Laurent-Perrier Millésime 2004 Brut

Monte Rossa Franciacorta Salvadek Extra Brut 2009

André Jacquart Experience Premier Cru Blanc de Blancs Brut

Henriot Rosé

Pierre Paillard Bouzy Grand Cru Brut

Thiénot Brut

Clos Lentiscus Blanc de Blanc Brut Nature

Raventos Textures de Pedra

Laurent-Perrier Rosé

Pierre Gerbais Prestige Blanc de Blancs

Marc Hebrart Sélection Brut 1er Cru

Monte Rossa Flamingo Brut Rosé

Juvé y Camps Reserva de la Familia Gran Reserva Brut Nature 2011

Pirouettes Crémant Zéro Dosage

Clos Lentiscus Blanc de Noirs Brut Nature

Lanson Black Label, Brut

Lanson Rose Label Brut

Marc Hebrart Brut Rosé 1er Cru

Monte Rossa P.R. Blanc de Blanc Brut

Monte Rossa Coupé Non Dosato

Thiénot Cuvée Stanislas Blanc de Blanc Brut 2006

Michel Gonet Blanc de Blancs Assemblage 2009

Colet Tradicional Penedès Extra Brut

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik lager du Bonnie Fizz - en forfriskende drink med gin og bringebær
Kombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.
Les hele sakenEr Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Superseriøs rock’n roll-rødvin
Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Knallkjøp til biffen
En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Prøv denne eksotiske vrien på kylling fra grillen
Persiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Imponer med denne lekre fiskeretten: Sitronstekt piggvar
Vi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele saken