A. D. Coutelas Cuvée 1809
Krug Vintage 2003
Monte Rossa Cabochon Franciacorta Brut
Krug Grande Cuvée, Brut
Krug Rosé Brut
Champagne R. Pouillon Les Valnons Blanc de Blanc 2007
Juvé y Camps Gran Reserva Brut
Pierre Paillard Grand Cru Brut 2004
Mailly Grand Cru Exception Blanche 2000
Laurent-Perrier Millésime 2004 Brut
Monte Rossa Franciacorta Salvadek Extra Brut 2009
André Jacquart Experience Premier Cru Blanc de Blancs Brut
Henriot Rosé
Pierre Paillard Bouzy Grand Cru Brut
Thiénot Brut
Clos Lentiscus Blanc de Blanc Brut Nature
Raventos Textures de Pedra
Laurent-Perrier Rosé
Pierre Gerbais Prestige Blanc de Blancs
Marc Hebrart Sélection Brut 1er Cru
Monte Rossa Flamingo Brut Rosé
Juvé y Camps Reserva de la Familia Gran Reserva Brut Nature 2011
Pirouettes Crémant Zéro Dosage
Clos Lentiscus Blanc de Noirs Brut Nature
Lanson Black Label, Brut
Lanson Rose Label Brut
Marc Hebrart Brut Rosé 1er Cru
Monte Rossa P.R. Blanc de Blanc Brut
Monte Rossa Coupé Non Dosato
Thiénot Cuvée Stanislas Blanc de Blanc Brut 2006
Michel Gonet Blanc de Blancs Assemblage 2009
Colet Tradicional Penedès Extra Brut
side
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter
Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Fedje er også en whiskydestinasjon
På den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik lager du kjøttfondue - maksimal kosemat
Fondue er ikke mindre enn en genial rett. Ikke bare får man gjestene til å lage maten selv - det blir intimt og koselig også.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Ledig plassKURS I Oslo, 17. SeptemberEksklusiv vertikalsmaking med 10 viner fra Toscana
-
Ledig plassKURS I Oslo, 18. SeptemberBli med på en helt gresk aften med masse gode smaker
-
Ledig plassKURS I Oslo, 18. SeptemberOpplev Spania i Oslo: En uforglemmelig aften med spansk gastronomi på sitt beste
De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter
Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Fedje er også en whiskydestinasjon
På den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå
Blant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Her finner du septemberutgaven av Apéritif magasin
New York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Start uka med en retro middag: Grønnsaksuppe med fine kyllingboller
Denne retten er virkelig midt i blinken en septembermandag, enten den er solfylt eller regntung, for den er både rask og enkel å lage, samt utrolig velsmakende basert på høstens gode grønnsaker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele saken