Bailly-Reverdy Sancerre Le Mercy-Dieu 2015
Montirius La Muse Papilles Côtes du Rhône Rosé 2015
Gulfi Rosà 2015
Sperino Rosa del Rosa 2015
Tenuta delleTerre Nere Etna Rosato 2014
Roubine La Vie en Rose Côte de Provence 2015
Ch. Miraval 2014
Ch. de Roquefort Corail 2013/2014
Gaia 14-18h Agiorgitiko Rosé 2014
Jaboulet Parallèle 45 Rosé 2015
Dom. Martin Sancerre Rose 2015
Muga Rosé 2015
Hacienda Lopez de Haro Rosado 2014/2015
Bourgeois Sancerre Les Baronnes Rosé 2014/2015
Ch. Ollieux Romanis Cuvée Classique Rosé 2015
Georg Breuer Spätburgunder Rosé 2015
Fontanafredda Langhe Rosato 2015
Garreliere Le Rosé de la Cabane 2015
Hellstrøm Côtes du Rhône Rosé 2015
Cirotte Sancerre Rosé 2015
OMA Rosato 2015
Rosaura 2014
Marchesi Carboni Aglianico Campania Rosato 2015
Nervi Rosa 2014/2015
Chivite Las Fincas Rosado 2014
Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2014/2015
Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2014/2015
Ioppa Colline Novaresi Nebbiolo Rusin 2015
Domaine du Bois de la Neuve 2014/2015
OMA Rosé 2015
Petit Bourgeois Rosé de Pinot Noir 2014
Trediberri Langhe Rosato 2015
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter
Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Fedje er også en whiskydestinasjon
På den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Slik lager du kjøttfondue - maksimal kosemat
Fondue er ikke mindre enn en genial rett. Ikke bare får man gjestene til å lage maten selv - det blir intimt og koselig også.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Ledig plassKURS I Oslo, 17. SeptemberEksklusiv vertikalsmaking med 10 viner fra Toscana
-
Ledig plassKURS I Oslo, 18. SeptemberBli med på en helt gresk aften med masse gode smaker
-
Ledig plassKURS I Oslo, 18. SeptemberOpplev Spania i Oslo: En uforglemmelig aften med spansk gastronomi på sitt beste
De har laget den beste sideren blant septembernyhetene som er dominert av norske produkter
Bak Eiane Gard i Rogaland står paret Jon Eiane Brandal og Elodie Musso. Sammen lager de en rekke knallgode og nytenkende sider.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Fedje er også en whiskydestinasjon
På den lille og fraflytningstruede øya Fedje som ligger ca 2,5 timers reise utenfor Bergen, er luften fylt mer flere dufter enn salt sjø. I november lanseres deres første whisky.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Best av 1200 nyheter: Nok en gang gir denne vinmarken en vin i en klasse og med en kraft som er vanskelig å overgå
Blant de 1200 vinene som er testet før septemberslippet, er det mange klassikere som holder svært høy kvalitet - men også mørke skyer som truer i bakgrunnen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Her finner du septemberutgaven av Apéritif magasin
New York, Napa, Japan og Spania er områder og land vi tar for oss i denne utgaven av magasinet Apéritif.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Start uka med en retro middag: Grønnsaksuppe med fine kyllingboller
Denne retten er virkelig midt i blinken en septembermandag, enten den er solfylt eller regntung, for den er både rask og enkel å lage, samt utrolig velsmakende basert på høstens gode grønnsaker.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Helgens beste forrett eller smårett: Krabbesalat med god dressing på toast
Innmaten fra et krabbeskjell blir til en lekker forrett eller smårett på null-komma-null.
Les hele saken