Nyhetene på polet november 2010

Ikke bare hvite tørre viner, men også søte. Og dem er det riktig mange av denne gangen. Nok til å sikre drikke til juledesserten, skulle jeg tro. På den røde siden er det også mange interessante viner, om enn i høyere prisklasser, blant andre burgundere og klassiske viner fra California. En håndfull gode rødviner rundt hundrelappen kan være verd å se på for den som trenger foprnyelse av hverdagsvinen. Det gjelder også om du holder deg til vin fra boks.

Cognac- og whiskysortimentet får dessuten velkomment tilskudd i disse førjulstider.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 6. november 2010 er smakt i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. Smakingene hos Vinmonopolet gjennomføres delvis (og valgfritt) blindt.

Apéritifs smaker, Aase E. Jacobsen, vurderer derfor (på en skala fra fem til en) kvaliteten på produktet uten å kjenne til annet enn farge og land.
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. november 2010. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget novtember 2010. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen.

Lenkene nedenfor leder deg til testens seks artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen