Nyplukkete blåbær fortjener å spille hovedrollen. Og det gjør de så definitivt i en kake som denne. Har du ikke plukket blåbær enn, kommer du langt med fjorårets fangst fra fryseren, eller du kan bruke kjøpebær.
Blåbærpavlova
Dette er nok den beste blåbærkaken denne sommeren
Blåbærpavlova
Fremgangsmåte
Fordel marengsen i en jevn sirkel på en stekeplate dekt med silkonmatte eller bakepair.
Stek bunnen i ovnen ved 150 grader i 1 time. Avkjøl og flytt over på et fat.
Fyll:
Stivpisk kremfløte med sukker og vaniljesukker. Bland blåbær og sukker i en bolle og rør til sukkeret er jevnt fordelt.
Montering:
Fyll kremen oppå marengsen. Topp med blåbærene.
Tips:
Du kan også tilsette 1-2 dl finmalte nøtter eller mandler i bunnen for ekstra struktur og smak.
Flere oppskrifter med Pavlova finner du her
Og her finner du deilige bløtkaker
Du kan også bake de saftigste boller med disse oppskriftene
Har du heller lyst til å bake en annen kake er det veldig mange oppskrifter her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
83 POENG