Jesper Linds Irish coffee
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ha whiskey og sukker i rødvinsglass,hell over god kaffe og rør godt! Flyt forsiktig lettpisket fløte over en teskje på toppen. Skal absolutt aldri serveres med sugerør eller teskje.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon
Carajillo
Ingredienser
Fremgangsmåte
Hell brandy i et lite forvarmet glass. Avslutt med espresso.
Serveres gjerne på en asjett med en sukkerbit eller to og et glass vann.
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon
Coretto
Ingredienser
Fremgangsmåte
Hell sambucca i et lite forvarmet glass. Avslutt med espresso.
Serveres gjerne på en asjett med en sukkerbit eller to og et glass vann.
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon
Kaffe Yoghurt
Ingredienser
Fremgangsmåte
Alle ingredienser kjøres i blender. Garneres gjerne med revet sjokolade hvis ønskelig
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon
Coffee Martini
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skyll innsiden av et cocktailglass med espressoen, og sett den i fryseren, ta deg en god kopp kaffe.
Ha isbiter i et røreglass og en dash amaretto, rør. Sil ut amarettoen og hell på vodka, rør, sil over i det frosne glasset.
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon
X-mas Coffee
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ha sukker, kaffe, absolut i et rocksglass og rør godt, flyt fløte som er blandet med safran og litt sukker på toppen garneres med appelsinskall.
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon
Cafe Freddo
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ha alt i en cocktailshaker med to isbiter, og rist til du ikke hører isbitene. Siles over i et coktailglass.
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon
Sambucca Shot
Ingredienser
Fremgangsmåte
Ha Sambucca i et shotglass, legg oppi kaffebønnene, tenn på.
Sendt inn av Jesper Håll og Jesper Lind på temakveld hos Norsk Kaffe Informasjon