Ha salt og pepper på kyllingbrystene.
Stek dem i pannen, avkjøl og skjær dem i passende strimler.
Bland sammen ingrediensene til salaten.
Rør sammen dressingen og smak den til slik at den får en fin balanse mellom surt, salt og søtt.
Bland dressingen inn i salaten og la den stå noen minutter slik at smakene blander seg og kålen og gulrøttene blir litt mykere av syren i dressingen.
Legg salaten i boller og legg på kyllingstrimlene.
Tips:
Jasminris hører til en vietnamesisk salat, og det smaker litt ekstra godt om du strør noen ristede sesamfrø over risbollene.
Vi har flere vietnaminspirerte oppskrifter
Vietnameserne er ekstremt glad i urter og landet omtales ofte som urtenes hjemland. Det er ikke uvanlig å få et fat med urter på bordet, da kan du selv bestemme hvor mye du vil ha av de ulike vekstene.
Flere salater med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev