I dag byr vi på en smakfull tomatsalat med kontinentale smaksnyanser i form av nøtter, ost, olje og balsamico. Om du synes det blir for lite mettende som middagsrett, kan du fylle på med pasta og brød eller selvsagt bruke den som tilbehør til så vel fisk som kjøtt.
Andre gode oppskrifter på salater og friske dressinger finner du her
Skaff deg dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Anna Kathrines tomatspesial

Fremgangsmåte
- Skyll rucculasalaten og riv den opp før den blandes med tomater i skiver.
- Legg alt over på et egnet serveringsfat.
- Fordel grovhakkede, ristede valnøttkjerner og skiver av blåmuggost over.
- Pisk olje, eddik, salt og pepper og hell over.
- Server med godt brød.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 179.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
86 POENG