By til fargerik fest på tallerkenen med fjorårets rødbeter
For bak rødbetens grå skall, finnes masse farge, gode smaker og svært nyttige mineraler.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
For bak rødbetens grå skall, finnes masse farge, gode smaker og svært nyttige mineraler.
Les hele sakenKall det gjerne en gastronomisk måte å gjøre seg klar til høstkveldene på.
Les hele sakenRødbeter er like fargesterke året rundt og ikke minst er de å få tak i alltid. Det nærmer seg årets avling, men mens vi venter, spiser vi opp fjorårets grøde.
Les hele sakenDenne drinken er en perfekt avslutning på en lang vintersesong.
Les hele sakenRosafargen er så naturlig som den kan bli. Rødbeter kan nemlig brukes til mer enn sylting.
Les hele sakenRødbeter hr det som trengs, i hvert fall når de får følge av poteter, pinjekjerner og kikerter som her.
Les hele sakenDenne herlige torskeoppskriften er bare begynnelsen på det som kan bli mange gode matopplevelser for deg og dine.
Les hele sakenDenne retten er like god som den er vakker å se på. Her er oppskriften.
Les hele sakenRødbeter er geniale ingredienser i et vintermåltid dominert av grønnsaker siden de bidrar med så mye smak. Om proteinhungeren tar overhånd kan du servere denne rødbetesalaten med rester etter gårsdagens middag ved siden av.
Les hele sakenKveite med følge av rotgrønnsaker i flere varianter er denne helgens festmåltid .
Les hele sakenDen litt jordlige smaken balanseres av mezcal og lime. Tre ingredienser samt litt sukker og du er hekta.
Les hele sakenRødbeter er en verdifull ingrediens siden den er både smaks- og fargerik. Og ikke minst kan den være bærende element i en rett - som denne.
Les hele sakenSei er en undervurdert råvare. Prøv denne oppskriften og blir overbevist om hvor mye smak denne fiskesorten har.
Les hele sakenMezcal, rødbeter og lime er en ny opplevelse for de fleste. Som anbefales på det sterkeste.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenBli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenEngelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenHer finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Likør er en viktig ingrediens i mange drinker. I denne uhyre lettlagde oppskriften spiller den dessuten hovedrollen.
Les hele sakenFra denne californiske vinprodusenten kommer det svært pålitelige viner og det til pene priser.
Les hele sakenFra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenBåde den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.
Les hele sakenDet er altså chimichurrisausen som setter fart på smaksløkene i denne oppskriften med biff i bagett.
Les hele sakenFor denne spanske vinen som kun koster 194 kroner, er laget av primært bordeauxdruer og er riktig så vellykket.
Les hele saken