Selvfølge kan du prøve deg på en liten sang mens du baker denne kaken. Best resultat får du nok hvis du konsentrer deg om bakingen.
Selvfølge kan du prøve deg på en liten sang mens du baker denne kaken. Best resultat får du nok hvis du konsentrer deg om bakingen.
Det er utrolig hvor raskt vi mister lysten på julekaker. Derfor kan du gi dem nytt liv i form av crumble som sammen med bær fra fryseren blir til en herlig lettlaget dessert.
Du kan bruke marsipan når du skal du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det. Det vil gjøre bakverket til en opplevelse. Her er oppskriften.
Disse sconesene med revet gulrot som gjør dem ekstra saftige. Appelsin og sitron for gjør smaken enda bedre.
Blomkålsuppe er en klassiker. Hvis du vil gjøre en liten vri skal du tilsette timian og sitron. Dermed får suppen en ny dimensjon. Her er oppskriften.
Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.
Denne sausen skal du servere til hvit eller rød fisk med dampet spinat, erter, blomkål eller brokkoli.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Denne varianten av vannbakkels er veldig enkelt å tilberede. Du har klar 15 stykker Eclairs før du vet ordet av det.
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.
I denne oppskriften får potetsalaten et friskt innslag av urter. Perfekt til tynne skiver av kokt kvalitetsskinke.